Post by crupefenhure on Feb 22, 2022 21:33:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε τον πόρο ▞▞▞
▞▞▞ Emoji Puzzle! 2022 version ▞▞▞
Είναι καλό παιδί ευκολο
Για μωρά δλδ ελεος
Και πάλι, πάρα πολλές διαφημίσεις. Γιατί εσείς οι άπληστοι προγραμματιστές καταστρέφετε τα παιχνίδια σας; Χαζος. Απεγκατάσταση.
Emoji Puzzle! Kirakós játékok fohq
Ωραίο το παιχνίδι
Χωρίς ήχους, αλήθεια;;!Πώς θα μπορούσε να είναι τόσο ενδιαφέρον αν δεν υπάρχει μουσική υπόκρουση;
Δεν μου αρέσει το παιχνίδι εφαρμογών επειδή το επίπεδο 4 έως 5 δεν είναι Wearlery Σύνδεση σε άλλο επίπεδο κακό παιχνίδι εφαρμογής
Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το παζλ, είναι ανόητο και γεμάτο με διαφημίσεις
Αυτό που στο καλό, παρακαλώ διορθώστε τα μισούσε όλα, τόσο πολλές διαφημίσεις
Είναι καλό, αλλά είναι εύκολο, πήρα το επίπεδο 600 σε δύο μέρες, οπότε μπορείτε να το κάνετε πιο δύσκολο
πολύ εύκολο παιχνίδι
Θέλω να δώσω 5 αστέρια γιατί αν απενεργοποιήσουμε το wifi για να μην έρθουν διαφημίσεις
Emoji Puzzle! Puzles sed
Πάρα πολλές διαφημίσεις.. ακόμα και όταν πατάτε το κουμπί όχι, ευχαριστώ, εμφανίζεται μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων.. είναι ενοχλητικό..
Καλή δουλειά 👍 αλλά τόσες πολλές διαφημίσεις
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι Το έφτιαξα στο lvl 20, αλλά όταν πάω για μια υπόδειξη, η διαφήμιση δεν φεύγει μετά την ολοκλήρωση της αναπαραγωγής της διαφήμισης. Διορθώστε αυτό.
Απαίσιο παιχνίδι... πάρα πολλές διαφημίσεις που είναι πολύ μεγάλες και έδωσαν όγκο ως προεπιλογή...μην κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι είναι το σκουπίδι του
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ διασκεδαστικό και χαλαρωτικό 😌 και μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις περισσότερα πράγματα για τα emojis.😁
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στο παιχνίδι. Γενικά είναι ένα αρκετά καλό παιχνίδι.Τα προβλήματα είναι οι συνεχείς διαφημίσεις μετά από κάθε Επίπεδο που ολοκληρώνετε. Καταλαβαίνω τις διαφημίσεις για να κερδίσετε χρήματα και όλα, αλλά σοβαρά; Ίσως μια διαφήμιση κάθε 8-9 επίπεδα είναι απολύτως εντάξει, αλλά όχι μετά από κάθε επίπεδο που κάνετε. Θα το έδινα καλύτερη βαθμολογία ΑΝ διορθώνατε τα προβλήματα των σταθερών διαφημίσεων..
είναι οκ
Είναι επίσης καλό παιχνίδι 👍αλλά είναι τόσο εύκολο που δεν μου αρέσουν τα εύκολα παιχνίδια👎 αλλά έχει πολύ πλάκα 😄
Πολύ κακό παιχνίδι 500 level of bad wahi poorany level shroo HO jaty hai
Οι διαφημίσεις καταστρέφουν το παιχνίδι
Emoji Puzzle! Puzzle avw
Ειναι πολυ καλο παιχνιδι
Σε πολλές διαφημίσεις δεν μπορείτε να κάνετε ακόμη και το επίπεδο 2 χωρίς να εμφανίζονται 2 διαφημίσεις, δεν είναι καλό παιχνίδι, δεν το συνιστώ
Σας αρέσει και εγώ και το friggin στην αποστολή καλώς ήρθατε στο καλό και έτοιμο πολύ εγώ τόσο πολύ εγώ και ο Rick και γρήγορο και εύκολο και γρήγορο κλήρωση και το λατρεύω τα δύο παιχνίδια μου που σας αρέσουν και τα διαλείμματα και τα όμορφα ή σαν απλά σε όλα σε εμένα και αναζητήστε με ή στη μυρωδιά Parker και μυρίστε και όχι θα έχω το Northern Smokey και όχι και φρικιό και ράφι ποδηλάτου και ξεκινήστε το αντίο Σας ευχαριστώ πολύ καλώς ορίσατε στον ουρανό και Wacom και το I love you my παιχνίδι σας ευχαριστώ για πάντα τόσο πολύ κι εγώ σας αγαπώ
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά πρέπει να είναι λίγο πιο δύσκολο. Ευχαριστώ
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά ο λόγος που το βαθμολόγησα με 3 ⭐ ήταν επειδή κάθε επίπεδο δεν έχει τίποτα καινούργιο ...είναι σαν να επαναλαμβάνετε τα ίδια παζλ... προσθέστε μερικούς νέους γρίφους
Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί όπως το δοκίμασα και έχει σχέδιο και στο σχέδιο στην οθόνη σας και δεν μου αρέσει αυτό, παρακαλώ απενεργοποιήστε το σχέδιο
Δίνω 3 επειδή έχει χιλιάδες προσθήκες και είναι μεγάλες είτε δίνω επίσης επειδή είναι εμπιστευτικό αλλά είναι 🥺🥺😥
είναι τέλειο κατεβάστε το και θα δείτε
Σχεδόν κάθε παζλ επαναλαμβάνεται και για να μην αναφέρουμε τις συνεχείς διαφημίσεις! Γι' αυτούς τους λόγους λοιπόν απεγκαθιστώ την εφαρμογή
Χαίρομαι που περνάς καλά στο Λονδίνο και ελπίζω να είσαι στις 5.30 και να πέρασε καλά στην Αγγλία και
Αυτό είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά έχω ένα πρόβλημα εδώ και πολλές μέρες που πήγα στο επίπεδο 233 αλλά υπάρχουν μόνο εύκολα επίπεδα και έρχονται πολλές και πολλές διαφημίσεις...... γι' αυτό βαρέθηκα από αυτό το παιχνίδι
Βάζω 5 αστέρια είναι πολύ ορεω παιχνίδι ❤️
Κάπος καλό
Αυτό είναι τόσο διασκεδαστικό να το κάνεις. Διασκέδασα πολύ. Αλλά να συνεχίσετε να παίζετε το παιχνίδι είναι βαρετό. Και υπάρχουν πολλές αγγελίες
Γεια, ξέρετε, όταν πληρώνετε για να αφαιρεθούν οι διαφημίσεις, περιμένετε να αφαιρεθούν και όχι να μειωθούν. Ξέρεις? Δεν συνέβη για μένα. Πληρώθηκε για τίποτα. Εξαιρετικά σκιερό. Καλό παιχνίδι, δεν αξίζει τα λεφτά όμως. Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Παίξτε 2 παιχνίδια και μετά πηγαίνετε σε μια διαφήμιση. Όχι κουλ
Dragondodo - Jewel Blast Casual bhjd
Είναι ένα εντάξει παιχνίδι, αλλά πρέπει να γίνουν μερικές αλλαγές
Τέλειο
Φρικτό ήταν τόσο δύσκολο που έμεινα στο επίπεδο 10 για 3 εβδομάδες
Αυτό το παιχνίδι είναι αστείο, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Είναι ενοχλητικό. Θα πρέπει να διορθωθεί.
Bata ekdom faltu khela. Khelle khali time noshto hoi. Ami bolchi je ei bekar faltu khelata install kore net khorcha kore. Το παιχνίδι Ekdom bekar.
Emoji Puzzle! Kirakós játékok wpt
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον 😃 Αλλά δεν κάνατε αυτό το παιχνίδι πιο δύσκολο για εμάς. Είναι πολύ εύκολο μια εβδομάδα έφτασα στο επίπεδο 100, οπότε προσπαθείς να το κάνεις δύσκολο
Χωρίς διαφημίσεις για μένα 😍