Post by crupefenhure on Feb 22, 2022 21:36:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ неограничено злато хак ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
Ова игра је веома забавна и сјајна, такође јој дајем 5 звездица, али једна ствар је што су рекламе веома досадне и искочиће када идете на мисију и насумично
Одицна 10 * бих дао да постоји
сјајне карактеристике. одлична графика одлична игра. Једном када се навикнете, схватићете да постоји много начина да добијете злато и доларе, а да не користите прави новац за куповину.. мораћете да се борите против бојних бродова, матичних бродова, тенкова ,нуклеарне подморнице, куполе, возови и разне врсте хеликоптера.. поред досадних реклама ова игра заслужује више од 5 звездица 🌟 Ох, скоро сам заборавио да можете да играте ову игру ван мреже
Не могу да отворим игру. Када отворим апликацију појављује се екран „Преузето са Гоогле Плаи-а“, а затим црни екран и одједном се игра руши. Можете ли да решите овај проблем? Још једна ствар. Чак и да сам стигао до главног менија, понекад , одједном, игра се руши.
Графика и анимација су одличне, као што је и одзив одличан, једини проблем је што игра стаје сама од себе.
Вратите ми стари резултат и авионе.променио сам телефон и остао без резултата.хвала
Plants vs. Zombies FREE Strateegia ewsf
ガンシップ・バトル アクション min
Желим сав свој новац назад, покварили сте игру након што сте купили последњи пакет за почетнике и игра се сада замрзава и заостаје и не може се играти, послао сам више е-порука о овом проблему и не помажете, контактираћу Гоогле на истом да видим да ли ћу и ја добити свој новац назад
Срање
Покушавао сам да отворим ову игру последња 2 месеца и све што она ради је да ме врати тамо где сам почео. Ако игра више не ради, зашто је не уклоните радије него да је људи преузму, само да би сазнали да не могу да је играју. Молимо вас да решите ово ако се то може учинити. Хвала вам
Игрица је тешко срање и губљење времена!
Без везе сјебана
Дајем јој 3 звездице јер нисам задовољан услугом, иако је то веома лепа игра, нисам задовољан због тога, небројено пута сам покушао да је зауставим да бих направио резервну копију података, чак сам избрисао њена достигнућа у игрању игрица али ипак. 😭
Заиста је то одлична игра, али има неке грешке које се дешавају када год одем у радионицу и завршим мисију, апликација ће се аутоматски поново покренути или се аутоматски отвара почетна страница мог телефона. Решите овај проблем.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ઍક્શન ifat
Теско се долази до златника а све је прескупо за откључавање
Игра трећег разреда. Превише проблема у овој игрици и програмер нема решење за то. У овој игри само хакери су победници и ако имате таленат и постали сте победник онда се на крају игре игра аутоматски затвара или уређај није повезан на интернет долази до грешке и ваша добитна тачка се неће рачунати у епизоди.
Игра сам добра је..
Супер игрица али стало када уђем у игрицу пише ми да је игрица престала са радом. Не користим никакве хакове али неце
То је заиста сјајна игра, али неки нивои су једноставно лудо тешки, непријатеље је одједном постало тако тешко уништити, ако бисте могли да је избалансирате, то би било сјајно
Након завршетка сваке епизоде даје цену као што је нови хеликоптер и нешто готовине и нешто злата, али након прихватања неће бити доступно на главном екрану, као када ћемо изабрати нови хеликоптер за следећи рат, неће бити буду доступни. Завршио сам 3 епизоде, али нисам добио ниједан нови хеликоптер након што сам прихватио хеликоптер. Било је веома разочаравајуће и било је јако тешко завршити епизоде само из једног хеликоптера.
Игра је пренемогуће добра.Живим ратни живот
Као нико други. Летећи млазњаци и друге ратне машине, као да сам тамо и борим се против непријатеља са најбољим ратним машинама које имам и побеђујем. Ове игре су напредније и веома забавне, одузимају много времена...не могу се заситити!
1 звездица. Зашто? 1. Зашто су вам потребни моји контакти? Да га прода за беживотне хакере? 2. Екран је замрзнут одмах након што се логотип Јоицити-ја појавио на игрици Апсолутна превара. Немојте инсталирати или се усудити да испробате ову игру
Излази из игрице
Деинсталирање јер се руши док играте на мрежи и сваки пут када се пријавим у игру моја 2 злата аутоматски нестају. Не знам зашто се то дешава? И тако је тешко зарадити злато ако не желите да трошите новац. Потребно је 1 сат да прикупите 100 злата и када се пријавите открили сте да 2 злата нестају. И зашто игра није ажурирана? Стижу само нове епизоде, нема новог концепта, нема нових млазњака или авиона. Играм ову игру од своје 8 година. И сада такође нема промене. Само промена у бр. епизоде
Курцина
Игра је била веома импресионирана најновијом верзијом дана и ноћи у њиховом видном пољу мапа овце у исто време као и друга рука коју сам погледао ................ ............исто на који је једино што је......
У неким дијеловима неких мапа приликом приласка неким објектима почиње да успорава и до 10 пута па треба сат времена за неке мисије
Не могу да учитам напредак са мог другог таблета. Нећу учитати мој напредак из Гоогле игара. Бољи таблет и графика и не могу имати све своје оружје и напредак. Нема више забаве, почевши од нуле.
Мрзео сам то. Био сам у епизоди 29. Нисам могао да региструјем свој исти налог на свом новом уређају. Почињем од почетка прве епизоде мрзео сам то. Узалуд напредује моја игра. Најгора корисничка подршка, најгоре базе за пријављивање, горе од свега. Замислите играча попут мене који је дуго играо, али није могао да настави са новим уређајем. ГОРЕ РАДОСТ.
Добра јеее
Најбоље искуство с оружјем са контролама и управљивошћу, али је постало превише досадно са „комплетним понудама за добијање система дијаманата“ јер прилагођене мисије нису вредне тога да се праве дијаманти. Осећам недостатак подршке програмера за ову сјајну игру. У мојим очима то је много боље од њиховог тоталног ратовања.
Ово је одлична игрица и свима би била препорука
Све сте зезнули. Не могу да удјем у игрицу послије абдејта.
након година играња ове игре ко год је одлучио да је игри потребно ажурирање, моја главна 2 млазњака су некако избрисана (преко 3000 злата) и сада сам на високом нивоу са хеликоптером за почетнике и 400 злата и не могу проћи ниједан ниво ако програмер не може да поправи ово ми само реци како да поново покренем игру и избришем сачуване податке
Ектра
Гаси се и то је једино што неваља
Игра је занимљива и желео бих да видим нека побољшања јер се замрзавање усред игре, превише чести огласи и у последње време не могу да се пријавим јер игра тражи од мене да преузмем одређену закрпу, када покушам да је преузмем увек пише грешка у преузимању. Размишљам да деинсталирам игру и поново инсталирам, али бојим се да ћу изгубити напредак од 24. епизоде и почети од 1. епизоде. Молимо вас да решите овај проблем.
Само куповина оружја лоше организована...
цоол игра али лосе контроле
када пређеш епизоду 4 онба је немогуће ба се добије злато
Ова игра је буквално најбоља борбена игра хеликоптера икада, али постоје нека места на којима се игра може побољшати као што је додавање више авиона и побољшање графике, као и покушај да се ради на контролама и такође има поглед на унутрашњост хеликоптера тако да можемо видети кокпит хеликоптера
Има прилику да буде добра игра, али игра захтева дозволу за контакте и складиште, а да јој та дозвола заправо није потребна за функцију, већ само за прикупљање личних података и може бити несигурна па не препоручујемо ову игру
До тад нема 5звездица
Недавно сам морао да променим свој уређај са БЛУ Студио Г Плус на Самсунг Галаки Ј6 плус. Поново сам инсталирао игру, али се замрзава и неће се ажурирати. Љубазно помозите. Данас је 21. фебруар 2019. и још увек нисам добио одговор од Јоицити-ја у вези са питањима која су постављена изнад. Не препоручујем инсталирање или коришћење ове игре. ако из било ког разлога морате да је поново инсталирате - нећете добити назад своје оригиналне податке и сав новац који потрошите на игру ће бити изгубљен.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D მძაფრსიუჟეტიანი nonf
Лепа игра, али је веома тешко купити авионе. прескупо је. Има толико надоградњи на авиону попут плавих отисака бла бла бла када купимо авион његових 5 година играм, али сада је време за прекид. Учините да зарадите злато и дијаманте лако. Тако разочарано
Ова игра је дивна. Али можете ли молим вас да додате још једну епизоду јер сам завршио све епизоде
Ова игра је била веома добра када сам је играо пре две године, али сада је срање. Зато што морате да идете на мрежу да бисте правилно играли игру. Све функције које су биле веома једноставне за коришћење у претходним верзијама сада је тешко решити због интернет везе која ову игру чини досадном и одбојном.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Екшън rjz
Најбоља игрица