Post by crupefenhure on Feb 22, 2022 21:42:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bomber Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bomber Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxlu qızıl kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Bomber Friends 2022 version ▞▞▞
Zəhmət olmasa daha yaxşı nəzarət edin. Nəzarətlər dəhşətlidir. Həm də hər oyundan sonra həmişə reklam alıram.
4 il bu oyunu oynadıqdan sonra.. Belə xoş oyun amma bu dəfə əvvəlki yeniləmədən sonra..deyən yeni bum/silahla çıxdılar və bu yaxşı deyil və gülünc hala gəldi. Yeniləmədən əvvəl köhnəsini daha çox istəyirəm, yeniləmə mənə uyğun olmadığı üçün onu silməliyəm və bəli, bu oyunu çox darıxacağam.
Bunu yükləməklə siz limitsiz reklamlar üçün bir qədər mb xərcləyə bilərsiniz🙄 Oyunu oynamaq əyləncəlidir, lakin hər saniyədən sonra reklam gəlir
Bu qədər yaxşı düşməniniz olanda və həmişə lənətlənəndə bir az bezdirici olur və bəzən aksesuar əldə etmək o qədər çətin olur ki, bəzən o qədər gecikir və məndə olmayan dəridən istifadə edə bildiyim zaman bir az səhv olur, xahiş edirəm onu düzəldin =)
Əla oyun
Oyun əladır, amma icazə verdiyiniz reklamlar zibildir, mən oyunu televizorda oynaya bilmirəm (kastinq vasitəsilə) böyüklər üçün reklamlar istənilən vaxt gəlir. 2-ci reklam küncünə saxta xaç (bağlama düyməsi) qoymağa başladı və onlar vaxt keçmir, ona görə də oyunu bağlasam, sinəmi boşaldaram.. Redaktə: LatinoDating proqramı, salonda poza verən qadınlar. Rəyi yazandan bəri görməmişəm. Mən sizi xəbərdar edirəm
Bomber Friends Laga sswo
Bu, mənim 13 lvl hücumumda fırıldaqdır, lakin mükafat ovu təxminən 4-5 zərər çəkir, xahiş edirəm bunu düzəldin
Monetizasiyanın əsaslı təmirindən əvvəl bu, zəhmli oyun idi. İndi gördüyüm ən yırtıcı sistemlərdən birinə sahibdir. Yalnız qorxulu qumar qənimət qutusuna reklamlara etibar etmir. Lakin qənimət qutularının (hətta yüksək keyfiyyətli qənimət "zəmanət" verən bahalılarının) heç bir müdafiəsi yoxdur. Siz yalnız artıq sahibi ilə üz yumruq almaq. Həm də maksimum istifadə etdiyiniz və istifadə etmədiyiniz eyni gücləndiriciləri almağa davam edirsiniz. Rəqabətli arenada kifayət qədər böyük ölçüdə qalib gəlmək də ödənişlidir.
ui yaxşıdır. amma reaksiya çox yavaş gedir. çox pis şəbəkə istifadəsi. bəzən səhnəni təmizlədikdən sonra öldürüldüyünü görürsən. uzun müddət oynamağa davam etsəniz, məyusluqla nəticələnəcəksiniz.
Kohne oyundu cox axdarirdim axir tapdim elaaa
Yeni yeniləmə, ümumi oyun təcrübəsindən yayındıran reklamlarla doludur. Yeniləmədən əvvəl hələ də dözümlü idi. Amma indi siz hər oyun otağından çıxdıqdan sonra reklamlar alırsınız. Bəzi xüsusi əşyalar pis şəkildə dəyişdirilib (məsələn, duman bombası və tnt)
Ela ilahi bombardman
Mən bunu çox oynayırdım, amma bir müddət sildim və yenidən aldım. Başım çox qarışdı, bütün səviyyələrim və fərdiləşdirmələrim getdi və nə baş verdiyini bilmirəm. Düşünürəm ki, oynamaq hələ də əyləncəlidir, amma mən oynayan kimi bir əlavə aldım və bu, həqiqətən də bezdirici olur.
Əvvəllər bu oyuna 5 ulduz vermişdim. Amma indi 2 verirəm, çünki yeni yeniləmədə onlar faydasız olan bir kampaniya gücləndiriciləri əlavə edirlər. Demək olar ki, biz hər şeyi yalnız qızılla necə yeniləyəcəyik və ya sadəcə tək gücü artırmaq üçün 100 və ya 120 səviyyə əlavə edəcəksiniz. iyrənc
axmaq oyun.. sadəcə bu oyunu endirib sonra yenidən deaktiv etməklə vaxtımı itirdim. hələ də xətadır.. neçə dəfə təkrar cəhd etməliyəm Artıq hesabat vermişəm. Tövsiyə etmirəm..mənim üçün ulduz yoxdur👎
Bu oyunu sevirəm! Amma mənim problemim......*ah* mən 3 ay kimi kuboklarımı itirməyə davam edirəm və yenidən lava mərhələsinə qayıdıram!? Zəhmət olmasa problemimi həll edin və kuboklarımı və ya medallarımı qandırın...... IT-ni düzəldin! Onsuz da götürə bilmirəm. :s
Əlaqəm yaxşı olanda çox oyunçu üçün serverdən qovuldum. Döyüşdə oynarkən rəqiblər əsasən bombalarımın üzərində gəzirlər və onları tələyə salırlar, əgər bombalar düzgün işləmirsə, onları necə aradan qaldırmaq olar? Bunu düzəldin. Və əlavə olaraq, dostların sizinlə necə oynaması daha aydın olmalıdır. Hətta bildiyiniz dostlarla necə oynamaq barədə məlumat tapmaq lazım olduğundan daha çətin idi. Əks halda yaxşıdır.
Yaxşı idi. Mən bu oyunu bir dostumla oynamağa cəhd etdim və ikimiz də Avropadanıq, lakin bir neçə gündür eyni serverləri görmürük, birlikdə oynaya bildik, lakin bir müddət sonra serverlər dəyişdi və mən heç ona qoşula bilmirəm. Kimsə səbəbini mənə deyə bilər. Mənə deyir ki, cəmi 28 ping var
mən bu oyunu sevirəm amma reklam sadəcə yüklənmir və ilişib qalır və mən oyunu yenidən başlatmalıyam
Dizayn - gözəl! Ümumilikdə oyunda olan şeylər - çox şey! Reklamlar - siz hətta reklam görünmədən oyunu işə sala bilməzsiniz
o qədər məyus oldum ki, onları proqramlarda ala bildim... amma buna dəyməz.... artıq yaxşı oyun deyil... bu, artıq döyüş oyunu idi və artıq rahatlaşdırıcı oyun deyildi👎👎👎😡😡😡😠😠 😠 kaş sıfır qiymət verə bilsəydim... qiymətləndirərdim...
Dialoq oğlanları ilə yaxşı iş, mənə elə gəlir ki, birbaşa mənimlə danışır
Mən bu oyunu sevirəm, çünki siz bomba ata bilərsiniz, siz başqa insanları tapa bilərsiniz və biz patronlarla döyüşə bilərik. Mən bu oyunu sevirəm, biz onu oynaya bilərik, yəqin ki, dostlarımla oynaya bilərdim, amma ümid edirəm ki, dostlarıma deyə bilsəm, bu oyun çox gözəl olacaq. qardaşlarım və ailə üzvlərim, lakin dostlarımı demək olar ki, hər zaman dondururlar, buna görə də yəqin ki, Call of Duty üçün bütün oyunlarımdan daha yaxşı olacaq, ona görə də bu oyunu oynayacağam və bu 5 rəyi verəcəyəm, bəli və Bu oyunu sevirəm. Sis bu oyunu sevirəm
Mən qadağan olunduğumu deməsinə inana bilmirəm.və mən əslində oyunu oynayarkən bir şey almışam! bəyəndim amma indi yox!!!!
Bu, ən yaxşı mobil multiplayer oyunu ola bilər, lakin üyütmək və qazanmaq üçün ödənişlidir, əgər ödəniş etməsəniz, aşağı bomba əlavələri ilə ilişib qalacaqsınız, buna görə də daha yüksək rütbələrdə oynamaq istəyirsinizsə, ödəniş etməlisiniz, onlar hətta təcrübə xalları vermirlər. oynamaq və qazanmaq üçün, siz reklamlara baxmaq üçün bir neçə sandıq alacaqsınız və sonra yenidən saatlarla ilişib qalacaqsınız, çünki satın almanızı istəyirlər. Tərtibatçılar, siz daha çox yollarla pul götürə bilərsiniz, lakin qazanmaq üçün pul ödəməyin və qazanmayın, ən böyük onlayn oyunlar heç vaxt sizin xoşunuza gəlmir. Bu cür oyunu öldürmək ayıbdır.
Bu oyunu bəyənirəm, amma onlayn döyüşəndə daha yüksək medal xalı olan daha güclü rəqiblərlə döyüşməli oluram və hər dəfə uduzuram, xahiş edirəm medal xallarının itirilməsi məsələsini həll edin
Bomber Friends Azione dpj
Hər dəfə təkəri döndərəndə ümumi bir sandıq alıram. Mənə elə gəlir ki, bu, vaxt itkisi və ya fırıldaqdır.
V haqqı
Çoxlu reklam! Oyun əladır. Ümumi oyun təcrübəsi sadəcə yaxşıdır. Bu oyunda heç nə zərif deyil - siz bomba qoyub gizlənirsiniz.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Oyun vaxtın keçməsinə icazə vermək üçün yaxşıdır, lakin çoxlu reklamlar və oyunçuların uyğunsuzluğu .. bəzən çox daha yüksək səviyyə ilə döyüşürsən
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategie xxj
Mən buna nifrət etməyə başlayıram...hər dəfə bir matçı oynayanda və bitirəndə döyüşə yenidən toxunmaq istəyirəm, amma qarşıda bir şey görünür... Sandıqlar!, Onları əlavə və ya qiymətli daşlarla açmaq üçün...NİFRƏT EDİRƏM BUNUN SAĞLIĞINDA HƏMİŞƏ QƏDƏRLƏRİ İSTİF EDİRƏM, MƏN DÖYÜŞ DÜYMƏSİNƏ TOXUNMAQ İSTƏYİRƏM AMMA AXMAQ SİNDİ GÖRÜNÜR VƏ MƏN HƏMİŞƏ QƏDƏRLƏRİ İSTƏRƏM! DÜNEN MƏNİM 400 QƏVVƏTLİ İYİYDİM VƏ İNDİ TƏSƏFVƏNDƏ AÇDIĞIM SANDLAR SƏYƏCƏSİYƏ 140 DƏRİ İSTİRDİM!! LAHİŞ EDİRƏM O AXMAQ SİNƏLƏRİ GİZLƏTMƏK VARİANTİ QOYUN...; YAXŞI DEVIDE=GERİ DÖNÜŞ YOXDUR; TABLET=LAAAAGGGGG!
əlavələr tərəfindən məhv edilən zəhmli oyun və mən onları silmək üçün qiymətli daşlar almayacağam. Çox pis!
Oyunu sevirəm amma təkmilləşdirmək üçün bəlkə əfsanələrə bəzi təriflər əlavə edə bilərsiniz? Mən qılınc ikonasının nə etdiyini bilmirəm? Orijinal bombardmançı ilə tanış olmasaydım, yanğın ikonasının nə demək olduğunu bilməzdim. Amma hər şeyə baxmayaraq, yenə də möhtəşəm oyundur ❤️
İndiyə qədər oynadığım ən yaxşı multiplayer oyunu
dəhşətli oyun.. dostla oynamağı asanlaşdıra bilərsənmi?
Jxjxx
Həqiqətən bir zaman qatili, bu klassik oyunu onlayn oynamaq, həmçinin müxtəlif növ bombalar və simalar toplamaq çox əyləncəlidir. Ümid edirəm ki, bombalar kristallar deyil, daha çox pulla alına bilər, çünki kristalları qazanmaq çox çətindir
Gözəl oyundur, amma reklamlar daha çoxdur
onlayn oyun tamamilə zəhərlidir, demək olar ki, hər dəfə 2-yə qarşı 1 və ya hətta 3-ə qarşı 1 və bu 1 oyunçu mənəm və BƏLİ daha yüksək səviyyəyə çatmaq üçün bir-birləri ilə işləyirlər. və mən həmişə matçdan sonra onlara məlumat verirəm və inkişaf etdirici bu barədə heç nə etmir. Məncə, sənə yalnız pul lazımdır, elə deyilmi? mən oyunu silirəm.
yeni versiya pisdi
Bomber Friends Aksi swiu
halal
seçim etmədən çoxlu reklam
İlk oyunda yaxşıdır, çox çirkinlik tələb etsə də, bir çox xərçəng müttəfiqi hər oyunu sizə verəcəkdir. Reklamlarla doludur. Bu oyun pul kimi görünür. Onu yükləməyin
Mən bu oyunu son 2 ildən bəri sevirəm, amma qiymətli daşlara nə oldu? Son versiyada daha yaxşı idi, burada hər növ daşdan yalnız 3-ü birləşdirmək lazımdır, indi birləşmələr əvəzinə səviyyələrə malikdir. Zəhmət olmasa, sonuncu gem gücləndirmə sistemini geri gətirin, çünki robot hökmranlığında daha çox bomba gücünə ehtiyac duyulan səviyyələr var. Üç rəngli qiymətli daşlara xüsusi təklif almaq üçün mağazada brilyant almağa imkanım yoxdur. Pls bu problemi həll edin.
Əvvəllər çox əyləncəli oyun idi... Amma artıq yox, tərtibatçılar indi pula hərisdirlər (çox reklamlar) və oyunu dəyişdirərək qalib gəlmək üçün pul ödəyirdilər. İndi yükləməyi məsləhət görmürəm.
Gözəl oyun..amma bəzi səviyyələr çox çətindir..mən bəzi çətin səviyyələri necə keçməyi bilmirəm.. 😖😥🙁
Beş dəqiqədən bir reklam qoyanda və ya oyunu bitirəndə məni narahat edən bir şey var. Amma hər halda mən bu oyunu qardaşımla çoxdan oynamışam, ona beş verəcəyəm
Mən bu oyunu həqiqətən sevirəm və bu oyundan asılıyam, amma bəli, əlavələr məni çox dəli edir, çünki bu oyunda çoxlu əlavələr var 🙂🙃